8,95

Bloem van maryam 3 stuks

  • Soort: 100% natuurlijke Bloem van Maryam.
  • Kwaliteit: Zorgvuldig gedroogde en gepreserveerde bloemen voor langdurige schoonheid.
  • Verpakking: Verkrijgbaar in duurzame, beschermende verpakkingen.
  • Hoeveelheid: Beschikbaar per stuk of in bundels.
  • Gebruik: Gebruikt in traditionele geneeskunde, als decoratieve bloem in huis, en voor educatieve doeleinden.
  • Bewaaradvies: Bewaren op een droge plek om de kwaliteit te behouden.
Bloem van maryam

 8,95

Toevoegen aan winkelwagen
Koop nu
Category:

Product Description

De Roos van Jericho, ook bekend als Anastatica hierochuntica, of (Bloem van Maryam),is een fascinerende plant die bekend staat om haar vermogen om extreme droogte te overleven. Deze plant is oorspronkelijk afkomstig uit woestijngebieden in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van de Roos van Jericho is haar vermogen om te “herleven” nadat ze lange tijd zonder water heeft gezeten.

Zodra je het plantje in een kom, bak of groot glas met water legt gaat hij langzaam open en komt er een stofje vrij die pijnstillend en verwarmend is voor je baarmoeder.

Thee voor de gezondheid van de baarmoeder kan een onderdeel zijn van traditionele geneeswijzen en wordt vaak gebruikt om verschillende aspecten van de vrouwelijke reproductieve gezondheid te ondersteunen. Deze thee helpt om de menstruatie te reguleren, krampen te verminderen, en de algehele gezondheid van de baarmoeder te bevorderen.

De Roos van Jericho is niet alleen een botanisch wonder maar ook een bron van inspiratie en lering, die ons herinnert aan het vermogen van de natuur om te overleven en te gedijen onder de meest uitdagende omstandigheden.

Waarschuwing:

Absoluut niet gebruiken tijdens de zwangerschap, behalve als men gaat bevallen.

Niet gebruiken tijdens borstvoeding.

Niet geschikt voor kinderen.

× Hoe kan ik je helpen?